Over W. Franken Horecagroothandel

Wij zijn een kleine organisatie met korte communicatielijnen, een breed productassortiment en ervaren, deskundige en servicegerichte medewerkers. Hierdoor is W. Franken Horecagroothandel in staat om uw orders snel en efficiënt te verwerken. U kunt dus rekenen op:

  • producten van goede kwaliteit
  • scherpe tarieven
  • een hoog serviceniveau
  • snelle levertijden

Onze historie

W. Franken Horecagroothandel is in 1920 begonnen als poeliersbedrijf. De grootvader van de huidige eigenaar Wilco Franken, verzorgde vooral bestellingen voor particulieren in Amsterdam. Toen zijn zoon het bedrijf overnam, richtte hij zich met name op het leveren van kip, eieren en enkele bijproducten aan de opkomende Aziatische horecaondernemingen.

In juli 1992 nam Wilco Franken het klantenbestand over van zijn vader en heeft hij het poeliersbedrijf uitgebouwd tot een complete horecagroothandel met een focus op de Aziatische markt. Sinds 1994 leverde W. Franken Horecagroothandel al verpakkingsmateriaal aan de Aziatische markt en begin 2012 is de dienstverlening van het bedrijf nog meer uitgebreid door een totaalpakket te ontwikkelen van verpakkingsmaterialen voor de detailhandel. De primaire doelgroepen hiervoor zijn de vishandels en (luxere) viswinkels.